GİZLİLİK İLKESİ VE KULLANIM ŞARTLARI MENU
Özel Farabi Hastanesinde siteye bildirilen isim, adres ve sair şahsi bilgileri yasal bir zorunluluk olmadıkça üçüncü kişilere açıklamayacak ve istihdam ettiği yardımcı kişilerin de bu hususa uymalarını sağlamak için elinden gelen önlemleri alacaktır.

Kullanım ve gizlilik koşulları Özel Farabi Hastanesi’ne ait www.farabihastanesi.com.tr ve burada belirtilen Özel Farabi Hastanesi logosunu taşıyan, bu sayfada listelenen tüm mikro siteler için geçerlidir. Söz konusu Özel Farabi Hastanesi ve mikro sitelerini ziyaret ettiğinizde sitelerde yer alan kullanım koşulları ve gizlilik ilkelerini incelemelisiniz. Bu siteler haricindeki herhangi bir sitede Özel Farabi Hastanesi'nin logosunu görmeniz bu güvenlik ve gizlilik kurallarının o sitede geçerli olduğu anlamını taşımaz.

www.farabihastanesi.com.tr sitesinde ki tüm materyalde sağlanan yasal haklar Özel Farabi Hastanesi tarafında tutulur, kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir, yayınlanan bilgilerde hiçbir ticari amaç gütmeksizin yayınlanmaktadır. Yalnızca ticari olmayan kişisel kullanımınız için, olmak kaydıyla kopya edilmesine izin verilir. Burada belirtilenin dışında, hiçbir materyal kopya edilemez, tekrar üretilemez, dağıtılamaz, sergilenemez, yüklenemez, tekrar oynatılamaz, postalanamaz, verici yoluyla geçirilemez, dâhilen, fakat sınırlanmamış olarak, elektronik, mekanik, fotokopi suretiyle, kayıtlı veya herhangi başka bir şekilde çoğaltılamaz.

Bu web sitesinde bulunan bilgileri güncellemek, değiştirmek, çıkarmak veya düzenlemek gibi işlerin yapılması Özel Farabi Hastanesine ait olup, bu konudaki tüm haklara sahiptir.

Sitede yer alan bilgilerin çeşitli nedenlerle doğruluk içerecek şekilde güncelleşmemesi; revizyonda gecikme, sitede olması muhtemel bir yanlışlık veya eksiklikten ya da değişiklikten ötürü Özel Farabi Hastanesi’ne hiç bir nam altında sorumluluk yüklenemez. Güncellemeye ilişkin tarih bulunması, belirtilen hususlar aksine Özel Farabi Hastanesi‘ni hiçbir şekilde yükümlülük altına sokmaz.

Özel Farabi Hastanesi’ne ait web sitesi ve ilgili mikro sitelerine erişimde bulunan kişi ya da kişiler Kullanım Koşulları ‘nın en son halini kabul etmiş olmakta ve ilgili web sitesindeki ziyaretçi, sitede bulunan bilgiler doğrultusunda her türlü karar ile ilgili tüm sorumluluklara sahiptir.
Özel Farabi Hastanesi web sitesine veya bu siteden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web sitesine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan veya dolaylı kayıp veya zararlardan, Özel Farabi Hastanesi sorumlu tutulamaz.

Özel Farabi Hastanesi’ne ait veya lisansı kendisinde olan marka ve hizmet işaretleri alıntı yapıldığında, Özel Farabi Hastanesi‘nin adının bu alıntıda belirtilmesi zorunludur. Özel Farabi Hastanesi bu Web Sitesinde yer alan üçüncü taraf markalarında hiçbir iyelik hakkı veya yakınlık iddiasında değildir. Bunun gibi üçüncü taraf markaları sadece ürün ve hizmetlerin asıl sahiplerini belli etmek için kullanılmış olup, bu markaların kullanımından Özel Farabi Hastanesi’nin adı geçen markalara sponsorluk ettiği veya bu markaları onayladığı anlaşılmamalıdır.

www.farabihastanesi.com.tr ve mikro sitelerde Online Hizmetler ve İletişim Formları dışında bulunan tüm bölümleri kişisel bilgilerinizi vermeden dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilir, gerekli açıklamaları okuyabilir, Hastanemiz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

ww.farabihastanesi.com.tr sayfamıza vermiş olduğunuz bilgiler hiçbir şekilde üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz, vermiş olduğunuz bu bilgiler ilgili sağlık kurumunun size daha kısa sürede ulaşmasını sağlamak ve sizleri bilgilendirmek amacıyla kullanılacaktır.

Bu sitede bulunan bilgi veya ifadelerin (tasarımlar, resimler, logo, v.b. gibi) telif hakkı Özel Farabi Hastanesi’ne aittir. Özel Farabi Hastanesi’nin izni olmaksızın hiçbir şekilde kullanılamaz.

Kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir. Burada mevcut olan bilgiler Özel Farabi Hastanesi’nin önceden yazılı izni alınmaksızın kısmen veya tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, kiralanamaz, çoğaltılamaz alt lisansla kullandırılamaz, değiştirilemez, ileride kullanılmak üzere saklanamaz, hiçbir şekilde ticari amaçla kullanılamaz veya kullandırılamaz. Bu siteye erişim serbest ve anonimdir.
Farabi Hospital

Comfortable Healthcare. Technological Healthcare. Modern Healthcare

© 2024 All rights reserved.
All rights of the articles, pictures and news on our site are reserved.
It can not be used without permission, without showing the source.