Op. Dr. İlker Yiğit Kontv’de

Konya Farabi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. İlker Yiğit, Anadolu Medya Grup Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Özer’e misafir oldu.


Kontv ekranlarında 02.09. 2021 tarihinde yayınlanan SAĞLIK SAATİ programına Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. İlker Yiğit konuk oldu. Op. Dr. Yiğit,” Rinoplasti Nedir? KimlereYapılabilir? Rinoplasti Cerrahisi İçin Doktorunuzu Nasıl Seçmeliyiz ?  Rinoplasti Operasyonunda İyileşme Süreci Nasıldır? Revizyon burun estetiği nedir ne zaman yapılmalıdır? Rinoplasti Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Yüz gençleştirme yöntemleri hakkında bilgiler verdi.


Op. Dr. Yiğit, canlı yayından sonra Anadolu Medya Grup Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Özer’e misafir oldu. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette televizyon yayıncılığı ve fotoğraf makinelerinin teknolojik alanındaki gelişimi ele alındı. Ziyarette konuşan Başkan Av. Özer, çocukluk yıllarından bugüne kendisinde resim çekme merakının olduğunu rahmetli babasının yurt dışından getirdiği fotoğraf makinesi  ile yakın akrabalarının resimlerini çektiğini anlattı. Çocukluk yıllarında teknolojinin bu kadar gelişme göstermediği dönemlerde babasından gelecek bir mektubu nasıl heyecanla beklediğini ifade eden Özer, şimdi dünyanın ömür ucunda olan bir insanla hızlı bir şekilde iletişim kurulduğunu söyledi.


Op.Dr. Yiğit, Anadolu Medya Grup Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Özer’e yayın hayatında başarılar diledi.

Powered by Froala Editor

Farabi Hospital

Comfortable Healthcare. Technological Healthcare. Modern Healthcare

© 2024 All rights reserved.
All rights of the articles, pictures and news on our site are reserved.
It can not be used without permission, without showing the source.